Návštěvní kniha:Necítíš bolest
Návštěvní kniha
Prosím jen slušné komentáře a žádné útoky, díky. Anonymy budou mazány.
22. září 2013 v 12:05
Hori
Teda, já nestačím zírat! Pochopila bych, že se do nás bude Mokré navážet v případě jejich prohry, ale tohle mi přijde dost ubohé...jestli mají zapotřebí si na nás zvedat sebevědomí, tak je to důkaz toho, že si sebou zase až tak jisté nejsou....já mám fotbal ráda, protože je to jsem díky němu skvělé lidi, a to nejen z našeho týmu...myslím, že to, co předvádějí holky z Mokrého do sportu a do fotbalu zvlášť nepatří...na hřišti si můžeme v zápalu boje říct leccos, ale po tom, co si po zápase podáme ruce, bychom se k sobě měly chovat slušně, případně si to vyříkat z očí do očí, ne se do sebe navážet na stránkách nebo na FB
Holkám z Mokrého gratuluju a našim holkám děkuju, že to i za nás školou a jinak postižené se ctí zmákly
22. září 2013 v 02:17
Máca
Že Vás huba nebolí!Urážky to by Vám šlo co,na nic jiného se nezmůžete!
22. září 2013 v 00:08
Peci
Přijde mi srandovní, že v dnešní době ještě někdo věří,že internet je anonymní
Něco jako admin, IP adresy atd...
Ale pobavila jsem se, to ne že ne.
Proběhlou diskuzi tu nechám, ať si každý píše, co chce. Odteď si ale dovolím zavést pravidlo podpisu, anonymy budu mazat. Kdo se stydí za svůj názor, ať si ho nechá pro sebe.
21. září 2013 v 22:41
mokrý
Zamyslete se a nad sebou..Kaplice B..vaše nakopavane balony
a fiktivni hráčku ..to muzete zkouset na Hradiste.
hezký pozdrav z Mokreho.
21. září 2013 v 21:14
Máca
Vážně jste trapný!
21. září 2013 v 21:10
000
Máca to nejlépe vystihla !!!
21. září 2013 v 20:58
Beny
Borovanský holky se za svůj názor aspoň nestydí, a nemusí se skrývat pod přezdívkami "xxx"
21. září 2013 v 20:55
Máca
Trapný řeči Mokrého,to je jediný na co se zmůžou.My se rozhodně z dnešní prohry neposerem.A to jestli máme nějakou posilu,tak to je jen bledá závist!Jejich chování je naprosto na bodu mrazu.Kdo by nedal prohru tak to jsou oni.Nebýt Koli,tak jsou v prdeli!
21. září 2013 v 20:16
xxx
Ano, ale když prohrajeme, tak prohrajeme a jdeme dál. A jediné co je trapné je Vaše chování. Je nám vás líto holky
21. září 2013 v 19:35
kiki
Vzhledem k tomu, že i u vás nejsou všechny holky, od začátku, z Mokrého, mi označení ,,Kaplice B,, přijde poněkud trapné
21. září 2013 v 19:29
m25
Kaplice B dnes předvedla ze není jasným favoritem,kdyby za něco stála,dokázala by dát alespoň 1 branku:-) holt slečny musíte rozdýchat prohru a to,že Mokré vám to vždy natře
21. září 2013 v 19:17
xxx
Akorát, že my jsme dokázaly vyhrát kraj i bez posil z Kaplice na to holky nezapomínejte než začnete s hloupýma řečma.
21. září 2013 v 19:04
Peci
Píšu jak kniha,že
Vy nevíte,že jsem snědla všechnu moudrost světa?
21. září 2013 v 18:54
Peci
Můri,to neřeš a nedělej zbytečné rozbroje prosím. Vždyť o nic nejde,hlavně že jsme si i ve slabší sestavě pěkně zahrály. V každým týmu je pár holek,co to hrotí (u nás ostatně určitě taky).Jsem z té vyhrocenosti taky otrávená,ale teď už se nic nevyřeší,tak to hoďme za hlavu. V úterý to spláchnem,což?
21. září 2013 v 18:38
Můra
Tak holky můj názor na dnešní zápas nechápu tým Mokré proč nás oslovují Kaplické B když oni sami jsou Borovanské B a dnes jsme neprohráli z Mokrým ale z Kaplicí protože Koli se dostala tam kde je díky tréninku v Kaplici a holky z Mokrého na penalty prohráli -2 takže v plné sestavě jim u nich předvedeme jak se hraje týmový sport zvaný fotbal.
20. září 2013 v 21:39
Vašek
Ať počítám jak počítám tak na zápas je nás pouhých 12
17. září 2013 v 17:09
Míša
Omlouvám se, trénink nestíhám, jsem v práci.
17. září 2013 v 13:07
Verča
dneska nedorazíme na trénink
13. září 2013 v 10:05
Můrka
Omlouvám se ze zápasu a držíme palečky
10. září 2013 v 08:41
Winky
Ahoj, omlouvám se z tréninku mám praxi