Návštěvní kniha:Necítíš bolest
Návštěvní kniha
Prosím jen slušné komentáře a žádné útoky, díky. Anonymy budou mazány.
7. října 2011 v 08:20
Peci
Ještě jednou velký dík Zuzce, Kamenovi, Gymi a Vaškovi, kteří šli včera hledat můj zakoplý míč
Fakt jsem z toho byla vedle, protože mě by ani nenapadlo jít někomu do toho roští, plného klíšťat, pavouků a jiné havěti, pomoct
4. října 2011 v 16:03
Můrka
4. října 2011 v 13:27
Martina
Můro , ty se musíš mermomocí opičit po Kikině? :-)
4. října 2011 v 11:41
Můrka
omlouvam se z dnešního treninku vytírala jsem tak zkušeně že jsem sjela ze schodu a narazila si kostrč
to jsem ale šiškovnáááá co
4. října 2011 v 09:22
Peci
Kristý...
Dík, že nás zpravuješ o tvém stavu. Snad už příště napíšeš, že jsi OK (ale né abys napsala až za půl roku
).
3. října 2011 v 17:51
Kamen
Tak se pořádně kurýruj, je škoda, že se ti to stalo, snad se to zahojí dobře a nebudeš s tim mít potíže i dál. Myslíme na tebe!!!
3. října 2011 v 17:40
kiki
Ahoj holky, mám zprávu z nemocnice. Byla jsem na rentgenu a nesrostlo mi to, takže dalších deset dní doma, v pondělí jdu na další rentgen a tam mi řeknou co a jak.Kdyby mi to nesrostlo už a bylo tam něco v nepořádku tak bych musela do té sádry, ale myslím,že to za potřeb nebude ;) k tomu mi doktor řekl, že hrát budu moct možná, když to dobře půjde tak z jara dřív ani náhodou :(( ještě se uvidí, jak to všechno dopadne na dalších rentgenech .. jinak jsem dostala další injekce, tentokrát větší takže paráda :D břicho mám propíchaný jak EMŽA :D .. Jinak k tomu zápasu s tim Mokrým, věřím, že jste do toho daly vše, hold se nepovedlo a nic se neděje ;) příště jim to nandáme a bude! :D mějte se hezky holky ;) těšim se na Vás už :)
3. října 2011 v 11:27
Peci
Hotovson
I Šárka. Omlouvám se, žes tam nebyla hned v sobotu.
3. října 2011 v 11:22
Beny
Mohla bych být také přidána do soupisky nebo mě stále neberete mezi sebe?
2. října 2011 v 19:48
Peci
Děkuju, opraveno
2. října 2011 v 19:34
Martina
Peci polepším se a konečně v uterý dorazíme na trénink, už nám to chybí. jinak technická připomínka v tabulce je uvedeno, že Sezimák dostal 910 golů, proboha kdo jim jich tolik nandal?
2. října 2011 v 13:21
Peci
Ano, Marťo, je to tvá vina! Přeci bychom si za to nemohly samy. Musíš se dopříště polepšit
2. října 2011 v 09:19
horiinka2
krásně napsáno,Peci
1. října 2011 v 20:08
Martina
koukám , že jsem držela málo, škoda holky, příští týden to bude lepší :-)
1. října 2011 v 16:52
Peci
Tak jsme to pěkně prokaučovaly... Ještě víc než prohra mě mrzí náš přístup. Vždycky jsme se smály jiným týmům, jak se hádaj. A teď ruply nervy nám. Každý by měl začít u sebe, takže se omlouvám těm, na které jsem zvýšila hlas- to ničemu nepomůže.
Myslím, že prohru jsme si tímhle zasloužily (i když jsme nebyly horší). Tak příště víc v klidu. I trenéři. Nemůžem si přece doma udělat ostudu
30. září 2011 v 20:31
Martina
zítra držím palce dejte jim aspon 2:0
29. září 2011 v 21:13
Zuzka
Trénink tolik nevadí, hlavně, že budeš v sobotu na zápas
29. září 2011 v 20:40
Míša
Omlouvám se, že jsem nebyla na tréninku, měla sem náký střevní potíže
29. září 2011 v 10:42
Sisi
Uz se na Mokré tesim jak jim to nandame